Muovihitsaus

Muovikorjausmenetelmistä yksi vaihtoehto on muovihitsaus. Se on erittäin luja ja toimiva tapa saada rikkoutuneesta muoviosasta uudenveroinen, paitsi että hitsauskohdasta tulee kestävämpi kuin alkuperäinen, kun työ tehdään huolella ja siksipä kannattaa kääntyä Korpiveneen puoleen.

Muovi ei sinänsä ole vielä materiaali jota voi korjailla tietämättä mitä sille pitää tehdä. Muovilaatuja on monia ja niille on omat menetelmänsä korjaamisen osalta, että korjaus kestää ja on luja. Kaikki muovilaadut ei käyttäydy korjattaessa samalla tavalla joten niiden korjaamiseen tarvitaan tietoa, osaamista ja hitsaamiseen vielä oikenlaiset välineet ja tarveaineet.

Autoissa ja muissakin kulkuneuvoissa käytetään paljon muoviosia, koska se on kevyt ja helposti valmistettava materiaali esimerkiksi metalleihin verrattuna. Esimerkiksi auton puskureita, moottoripyörien- ja kelkkojen katteita, ajoleikkureiden katteita, mopojen katteita, autojen sivupeilien koteloita, peräkärryjen kuomuja ym. ym. Onko aina ostettava uusi ja kallis osa jos se särkyy? No eipä ole, koska muoviosia voi korjata ja hitsaaminen on siihen yksi loistava keino. Lähestulkoon kaikki teknisissä laitteissa olevat muoviosat on kunnostettavissa hitsaamalla mutta koska siitä tiedetään yleisesti varsin vähän, niin siksi moni hankkii rikkoutuneen tilalle uuden varaosan. Korpivene haluaa auttaa sinua siinäkin. Oli muoviosa lähes mistä vaan tai mikä vaan, niin ainakin kannattaa kysyä sen korjaamista meiltä. Varaosat on varsinkin merkkituotteina yleensä kovin kalliita, mutta kysyminen ei maksa mitään jos mietit että voisiko sen kunnostaa muovihitsaamalla.

Ota yhteyttä meihin jos mitä muovinkorjaus tarpeita sinulla mielessä ja mietitään yhdessä sopivat ratkaisut. Meiltä ne varmastikin löytyy.